Nu bezig

THE LIFESTYLE CHALLENGE 2022

The Lifestyle Challenge The Lifestyle Challenge is een project waarin je de uitdaging aangaat om 5 maanden lang intensief te sporten en gezonder te leven. Je wordt daarbij begeleid door sportwerkers en jongerenwerkers en werkt naar een einddoel toe, namelijk de Breakout Run, waar je een x aantal km lang verschillende hindernissen moet trotseren. Deelname aan de The Lifestyle Challenge is gratis, mits je (bijna) alle trainingen aanwezig bent. Je spaart namelijk je Breakout Run kaartje bij elkaar door deel te nemen aan de trainingen. De trainingen zullen plaats vinden op dinsdag en donderdag van 19:00 tot 20:30. Voor meer […]

Honk

schakelplein Dageraadseweg 22, 's-hertogenbosch

Elke dinsdagmiddag van 14:30 tot 16:00 is het Honk open voor kinderen en jongeren. Bij het honk draaien we verschillende activiteiten zoals sport en spel. Het honk is gevestigd in de Graafsewijk ter hoogte van speelplaats 't schakelplein. Aanmelden niet nodig, gewoon komen !

Sport @Taxandriaplein

Taxandriaplein Den Bosch

Elke dinsdag is er een sportactiviteit op het Taxandriaplein gegeven door onze sportwerkers. van 15:30 - 17:00 zijn wij aanwezig om gezellig met jullie te sporten.

Girls Club, meidenavond

Jongerencentrum 4West Eendenkooi 15, 's-Hertogenbosch

Dinsdagavond = Meidenavond!!! Zin om een keertje langst te komen? leeftijd: 14+ App Mirsada 06-55322404

Open inloop @JC Noord

JC Noord Geerke 8, Den Bosch

Wekelijks zijn wij op maandag, dinsdag en donderdag avond geopend van 19:00 tot 21:00. Kom binnen voor een potje poolen, FIFA of een gezellig praatje. Zien we jullie dan?