Laden Evenementen

Powerbattle: Squid game (Noord vs Zuid-Oost)

5 januari 2022 - 15:00 - 17:00

Je kunt jezelf niet meer aanmelden.

Omschrijving

De Powerbattle is een terugkerende activiteit waarbij telkens andere jongeren uit verschillende delen van ‘s-Hertogenbosch tegen elkaar strijden in een zelf bedachte discipline. Zo is er reeds een DJ battle geweest, een dance off, een dropping, een quiz, een kook challenge en zelfs een pizza eet challenge. Het team wat de laatste Powerbattle heeft gewonnen kan door de andere wijken worden uitgedaagd.

Team Zuid-Oost heeft op dit moment de wisselbeker en wordt nu uitgedaagd door Team Noord.
De battle is dit keer een afgeleid van de populaire Netflix serie Squid game. Welke opdrachten er precies terugkomen is nog niet bekend. Deze powerbattle wordt gespeeld door twee teams van 8 jongeren in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar. Ben je in deze leeftijd, kom je uit Noord of Zuid-Oost en wil je meedoen? Vul dan bovenstaand formulier in.

De Powerbattle is een initiatief van het jongerenwerk en sportwerk van PowerUp073. Het idee is in 2018 ontstaan bij de recent overleden sportwerker Artour, met als doel om jongeren uit verschillende delen van de stad met elkaar te verbinden en ze te stimuleren nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Gegevens

Datum:
5 januari 2022
Tijd:
15:00 - 17:00
Tags:
, , ,

Locatie