Laden Evenementen

Rozenactie

14 februari 2021

Je kunt jezelf niet meer aanmelden.

Omschrijving

Geef je lief of BFF een gratis roos voor Valentijnsdag!

Tijdens corona zie je jouw vrienden een stuk minder. En die ene knappe jongen of mooie meid van school heb je waarschijnlijk al een hele tijd niet gezien. Daarom heeft het jongerenwerk van PowerUp073 een leuke Valentijnsactie verzonnen!

Je kunt namelijk via hun gratis een roos laten bezorgen bij die persoon die je zo leuk vindt of bij een vriend(in). Deze roos wordt vervolgens op zondag 14 februari, samen met een persoonlijke boodschap van jou, door een jongerenwerker van PowerUp073 bezorgd aan die persoon. Hiervoor is het wel van belang dat je het adres kent van hem/haar.

Wat er in de persoonlijke boodschap komt te staan, mag je helemaal zelf weten. Het kan een liefdesverklaring zijn, maar ook dat je iemand heel erg waardeert of mist. Of je haalt leuke herinneringen op van carnaval van een jaar geleden. Immers Valentijnsdag valt dit jaar op carnavalszondag. Als je niet wil dat die persoon erachter komt van wie hij/zij de roos krijgt kun je ervoor kiezen om de roos en jouw persoonlijke boodschap anoniem te laten bezorgen.

Actievoorwaarden
-Let wel op! Er zijn slechts 100 rozen beschikbaar en op = op. Dus wees er snel bij.
-De actie is bedoeld voor jongeren van 12 t/m 24 jaar uit gemeente ‘s-Hertogenbosch.
-De persoon naar wie je het stuurt mag van elke leeftijd zijn, maar dient wel in gemeente ‘s-Hertogenbosch te wonen. Dus je mag het ook naar je opa of oma sturen.
-Iedere persoon kan slechts één roos laten bezorgen bij iemand.
-De boodschap die je mee wilt sturen kan maximaal een A4 lang zijn.
-Je kunt je tot uiterlijk woensdag 10 februari aanmelden.

Aanmelden kan via de button bovenaan deze pagina.

Gegevens

Datum:
14 februari 2021
Tags:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie