,

Opening Jongerencentrum Zuid-Oost

Op woensdag 23 mei 2018 geven bekende youtubers Randy en Rarko de Los Barrenderos van Touzani FC het startsein voor de officiële opening van het nieuwe jongerencentrum van PowerUp073 in ’s-Hertogenbosch Zuid-Oost. De eerste gasten, o.a. pers en partners, worden onthaald voor een VIP tour in het jongerencentrum. Opvallende onderdelen in het programma voor jongeren tussen 15:30 – 20:30 uur zijn een meet&greet met Rarko, een 1 vs 1 van Tourzani FC en een live DJ.

Bossche jongeren uit de wijk hebben de handen uit de mouwen gestoken om het oude schoolgebouw aan de Gestelseweg 2C om te bouwen tot een uitvalsbasis voor jongeren. De voorbereidingen voor de opening zijn al langer aan de gang. Zo heeft een groep jongeren een opvallende graffitti artwork gespoten op één van de muren, zijn jonge meiden aan de slag gegaan met de inrichting van de chill plek en is er in korte tijd een heuse fitness ruimte, bioscoop én studio gerealiseerd. Het jongerencentrum biedt straks op structurele basis activiteiten aan voor jongeren van 12-23 jaar.

Kom jij  23 mei 2018 ook een kijkje nemen in het nieuwe jongerencentrum op de Gestelseweg 2C? Ook ouders en buurtbewoners zijn welkom om te komen kijken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.