Niveau: MBO
Duur: Tijdelijk (2 jaar)
Type: Parttime, 8 uur per week

De gemeente ‘s-Hertogenbosch (sector Maatschappelijke Ontwikkeling, afdeling Jeugd) zoekt een kandidaat voor een tijdelijke functie van maximaal 2 jaar in de rol van Participatiemakelaar Duurzaamheid.

De gemeente ’s-Hertogenbosch is met ruim 150.000 inwoners en meer dan 1.300 medewerkers de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. In de sector Maatschappelijke Ontwikkeling (MO) werken we aan aan een sociale samenleving, nu en in de toekomst. Een samenleving waarin kinderen gezond opgroeien, initiatief wordt gestimuleerd en ondersteund en talenten en krachten het uitgangspunt zijn. 

De functie

Je ondersteunt de projectleider bij het verder verstevigen van Cityboost op gebied van duurzaamheid in onze stad. Je vind het leuk om jongeren voor duurzaamheid te enthousiasmeren, samen met hen uitvoeringsplannen concreet te maken en de jongeren te begeleiden in de uitvoering. Je hebt een netwerk in ‘s-Hertogenbosch op het gebied van duurzaamheid. Hiervoor werk je veel samen met veel verschillende mensen en organiseer je verschillende activiteiten, zoals brainstorm events.

Meer weten over deze vacature? Surf naar de webpagina van de gemeente.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *