Laden Evenementen

Rozenactie met Valentijnsdag! 🌹

14 februari 2022 | Gratis

Je kunt jezelf niet meer aanmelden.

Omschrijving

Jongeren kunnen voor Valentijnsdag gratis één roos met een persoonlijke boodschap sturen naar een leerling die op Yuverta, van Maerlant, de Rijzert, Dieze College of de Bossche Vakschool zitten. Ze kunnen dit anoniem doen als ze niet willen dat bekend wordt van wie de roos en boodschap is, maar ze het kunnen de roos ook met naam en toenaam sturen. Het mag een liefdesverklaring zijn, maar kan ook gericht zijn naar een vriend of vriendin of iemand die je waardeert.

Elke jongere in de leeftijd van 12 t/m 23 jaar uit ‘s-Hertogenbosch of omgeving kan tot 11 februari één roos aanvragen. De rozen worden op 14 februari door jongerenwerkers en stagiaires van PowerUp073 uitgedeeld in de klassen van de scholen waar het schooljongerenwerk van PowerUp073 actief is. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal rozen beschikbaar!

Het idee was in 2021 ontstaan en was toen een groot succes. Het idee erachter is dat jongeren door corona en alle maatregelen die dat met zich meebracht, hun leeftijdsgenoten minder vaak zien. Zowel op school, als in hun vrije tijd. Het verschil met vorig jaar is dat het de rozen niet in de wijken worden uitgedeeld, maar alleen op de scholen van het schooljongerenwerk. Het voordeel hierbij is dat het rondbrengen van de rozen veel minder tijd kost én het een leuke binnenkomer is voor het schooljongerenwerk dat dit jaar is uitgebreid naar vier andere scholen, te weten: Yuverta, van Maerlant, de Rijzert en Dieze College. Hierdoor kunnen de rozen dit jaar wel alleen door jongeren aan jongeren verstuurd worden, daar waar je vorig jaar ook een roos aan je oma kon sturen.

Voorwaarden

  • Let wel op! Er zijn slechts een beperkt aantal rozen beschikbaar en op = op. Dus wees er snel bij!
  • De actie is bedoeld voor jongeren van 12 t/m 24 jaar uit gemeente ‘s-Hertogenbosch.
  • De persoon naar wie je de roos en boodschap stuurt dient op één van de volgende scholen te zitten: Yuverta, van Maerlant, de Rijzert, Dieze College of de Bossche Vakschool.
  • Iedere persoon kan slechts één roos laten bezorgen bij iemand.
  • De boodschap die je mee wilt sturen mag maximaal een A4 lang zijn.
  • Je kunt je tot uiterlijk vrijdag 11 februari aanmelden voor de rozenactie via bovenstaand formulier of door op school bij het schooljongerenwerk aan te melden.

Gegevens

Datum:
14 februari 2022
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Locatie