, ,

Aftrap Power Battle: jongeren Zuid-Oost winnaars van de beker!

Op 28 september jl. werd om 18:00 uur het startschot voor de Power battle gegeven. Vier teams van jongeren namen het tegen elkaar op bij zes challenges: boogschieten, snelheidsparcour, geheugentest, social media quiz, freestyle rap sessie en taart versieren.

Klaar voor de start

De avond werd, voor een groep genodigden, afgetrapt door wethouder Kahya die het belang van talentontwikkeling van en kansen voor jongeren onderstreepte. Kahya was tevens jurylid bij twee creatieve challenges: freestyle rap sessie en taart versieren. De organisatie van de avond werd mede mogelijk gemaakt door allerlei jonge vrijwilligers uit de diverse Bossche wijken.

De deelnemende jongeren hebben alles gegeven om de felbegeerde wisselbeker van ruim 1 meter mee naar de eigen wijk te nemen. Het winnende battle team werd Zuid-Oost! Onder luid gejuich werd de beker overhandigd aan de winnaars. Vanaf nu kunnen de verliezende teams de winnaars uitdagen voor een nieuwe battle. Het is dus afwachten wie de volgende keer de beker mee naar huis krijgt…

Over het project

Power Battle is een nieuw stedelijk project van PowerUp073 dat naadloos aansluit bij de kerndoelen van de netwerkorganisatie: talentontwikkeling en jongerenparticipatie. Met Power Battle zijn jongeren 11-15 jaar vroeg in beeld en worden zij in een competitieve setting uitgedaagd om hun vaardigheden te ontwikkelen en te werken aan teambuilding met andere leeftijdsgenoten.

Meer weten over dit project of andere activiteiten van PowerUp073? Mail ons via info@powerup073.nl 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *