Gaaf dat je meedoet met Pimp your Bottle!
Check hieronder de spelregels.

Meedoen

–          Jongeren van 12 tot 23 jaar die in Den Bosch, Engelen of Rosmalen wonen kunnen deelnemen aan Pimp your Bottle.

–          Ben je jonger dan 18 jaar? Dan heb je schriftelijke toestemming (kan ook via de mail) nodig van je ouders of voogd waarin staat dat je mee mag doen. De toestemming kun je mailen naar info@powerup073.nl.

Eisen ontwerp

–          Gebruik de werktekening om jouw ontwerp te maken.

–          Indien je tekst gebruikt; zorg dat de lettergrootte leesbaar is.

–          Let wel dat je ontwerp binnen de kaders van de werktekening blijft, zodat er niets van je werk verloren gaat.

Inzenden

–          Je bent volledig vrij in hoe (en waarmee) je jouw ontwerp maakt, maar lever het wel digitaal in. Wij helpen de winnaar met het druk-klaar maken van zijn of haar ontwerp.

–          Inzenden kan naar info@powerup073.nl (zorg er altijd voor dat je het originele bestand nog hebt op je mobiel, Ipad, tablet, PC, laptop of MacBook).

–          Inzenden van je ontwerp kan uiterlijk tot en met 9 april 2018 middennacht (00:00 uur).

Rechten

–          Door mee te doen met deze ontwerpwedstrijd, geef je ons als PowerUp073 het recht om jouw ontwerp (inclusief ons logo) te gebruiken als omslag voor een waterfles als ook voor het gebruik op onze website, social media en andere kanalen.

–          Let bij je ontwerp wel dat je geen inbreuk maakt op intellectuele rechten van anderen, dat wil zeggen; gebruik geen foto’s, illustraties, fonts, teksten van anderen, zonder daarvoor eerst (schriftelijke) toestemming te hebben gevraagd én gekregen.

–          Je kunt als deelnemer of winnaar geen beroep doen op een vergoeding anders dan aangegeven bij onderdeel prijzen hieronder.

–          Door deel te nemen aan de ontwerpwedstrijd Pimp your Bottle, ga je akkoord met de algemene voorwaarden zoals omschreven op deze webpagina.

Winnaar

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. Daarover volgt meer…

Prijzen

De winnaar ziet zijn of haar ontwerp, met vermelding van de naam van de ontwerper, daadwerkelijk gebruikt worden op de allereerste PowerUp073 bidon! Hoe gaaf is dat!

Pimp your Bottle is een initiatief van netwerkorganisatie PowerUp073 in samenwerking met Samen Gezond.