, ,

Kom naar de Dag van de Dialoog!

De 10e editie van de Dag van de Dialoog
“Vrijheid”
Dinsdag 5 en donderdag 7 november

Voor de 10e keer de Dag van de Dialoog! Dat betekent dat voor de 10e keer meer dan 200 Bosschenaren met elkaar in gesprek gaan. Dit jaar vindt de Dag van de Dialoog plaats op dinsdag 5 en donderdag 7 november 2019. Vanuit de centrale gedachte “de Kunst van het Samenleven” is het thema dit jaar “Vrijheid”.

Ook dit jaar is iedereen weer van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een dialoogtafel. De dialoogtafels staan verspreid over verschillende wijken en laten je kennismaken met bijzondere locaties.

Iedereen kan deelnemen: jong of oud, man of vrouw, student of gepensioneerd, ambtenaar of kunstenaar, burgemeester of imam. Iedereen is welkom en draagt bij aan de bijzondere variëteit aan de tafel.  

Tijdens de dialoog maak je kennis met elkaar, deel je ervaringen, droom je over hoe je dingen graag ziet en kijk je gezamenlijk hoe het uitvoerbaar is. Onder leiding van een getrainde gespreksleider ga je in gesprek met zes of zeven andere deelnemers.

De dialoogtafels staan verspreid over heel ’s-Hertogenbosch. De gesprekken duren 2 tot 2,5 uur. Tijdens de dialoog wordt een maaltijd geserveerd. De dialoog start om 18.00 uur en duurt tot 20.30 uur.

Kom aan tafel met onbekenden en wissel ideeën uit! Iedereen is welkom! Deelname is gratis!

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar:
info@s-Hertogenboschindialoog.nl of via de site
www.s-Hertogenboschin dialoog.nl

Download hier de flyer.