,

Winactie: Hippe bankjes voor lokale initiatieven

Van Kantoormeubelencenter.nl hebben wij een aantal trendy bankjes gekregen en willen daar graag anderen blij mee maken. De bankjes zijn straks voor Bossche initiatieven (jong en oud!) die veel betekenen voor de stad en een eigentijds bankje kunnen gebruiken!

Meedoen is simpel

Voldoet je initiatief aan de gestelde voorwaarden* om in aanmerking te komen voor één tot twee van de vijf bankjes? Laat een reactie achter onder dit bericht óf op de Facebook pagina van PowerUp073 met daarin:

 • De naam en doelstelling van het initiatief dat je voordraagt
 • En een korte motivatie waarom jij vindt dat zo’n trendy bankje niet zou misstaan bij je club, vereniging, stichting, bewonersinitiatief of anderszins?

Deadline

Bij meer dan zes aanmeldingen, kiezen we de winnaars. Vergeet niet om ons te volgen!

* Deelname is mogelijk voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Alleen initiatieven uit ’s-Hertogenbosch, Engelen en Rosmalen komen in aanmerking voor deze winactie.

Impressie van de bankjes (exclusief bijzettafel en jongere 😉 )

Wij danken Kantoormeubelencenter.nl nogmaals voor de bankjes!

2 antwoorden
 1. Hanny Rijkers
  Hanny Rijkers zegt:

  KC de Wijboom: Lief & Leed plek voor de kinderen.
  De bankjes zouden erg van pas komen op een Lief & Leed plek waar kinderen zich kunnen terug trekken om met elkaar te praten, elkaar te troosten, verdriet te delen, mediatiegesprekken te voeren.

 2. Team PowerUp073
  Team PowerUp073 zegt:

  Beste Hanny,
  Bedankt voor je reactie en het aandragen van een mooi initiatief! We wensen je alvast veel succes toe met de deelname aan de winactie!

Reacties zijn gesloten.