,

Lifestyle Challenge 2019 van start

De Lifestyle Challenge daagt je uit om tot het uiterste te gaan. Durf jij het aan?

Gedurende drie maanden ga je met een groep jongeren in de leeftijd van 16 t/m 24 jaar vol aan de bak om mee te kunnen doen aan een obstacle run. De obstacle run van 2019 waar we aan meedoen is de Breakout Run die plaats vindt op zaterdag 1 en zondag 2 juni.

Het programma

De sportwerker Sjoerd Peeters verzorgt elke keer een leuke, uitdagende training. De eerste is op woensdag 20 februari. Behalve kennismaking, uitleg van het project vindt er dan ook een nulmeting plaats.

De trainingen op woensdag 6 maart en 1 mei vervallen i.v.m. de carnavals- en meivakantie. De twaalf trainingen zijn heel divers en vinden plaats op verschillende locaties. Denk aan bootcamp-achtige trainingen, maar ook aan activiteiten als klimmen, boksen, fitnessen en zwemmen.

Voorwaarden voor deelname

Er hangen een aantal voorwaarden aan het project vast. Zo verwachten we dat je een contract tekent waar afspraken staan over je aanwezigheid en kleding. De kosten voor de Lifestyle Challenge bedragen €25,-. Hiervoor krijg je twaalf trainingen en een deelnamebewijs voor de Breakout Run en Vestingloop (t.w.v. €86,-). Ook wordt het vervoer naar de Breakout Run en de trainingen geregeld en bekostigd voor dit geld.

Voor wie?

De Lifestyle Challenge is bedoelt voor jongeren van 16 t/m 24 jaar. Ben je jongeren dan 18 jaar? Dan heb je toestemming van hun ouders nodig.

Partycrew, de organisatie van de Breakout Run, sponsort het project. Brand Loyalty sponsort de deelname aan de vestingloop en echte Dri Fit shirtjes van Nike.

Aanmelden

Wil je meedoen? Geef je dan op via het inschrijfformulier op de website van Jongerencentrum De Poort.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *