,

Klaar voor de Lifestyle Challenge?

Slechte gewoonten zijn lastig te doorbreken. Of toch niet…?

Wil je gezonder, fitter en sterker worden? Dan is de Lifestyle Challenge iets voor jou!

Eind maart 2018 worden maximaal 15 jongeren tussen 12-23 jaar uit de verschillende Bossche wijken door werkers van PowerUp073 en Jongerencentrum De Poort geselecteerd om mee te doen aan de uitdagende Lifestyle Challenge.

Tijdens de challenge gaan we naast een pittige training samen aan de slag met onderwerpen die passen binnen een gezonde leefstijl. Denk bijvoorbeeld aan juiste voeding, voldoende beweging en rust.
De challenge bijeenkomsten worden ook gebruikt om jou klaar te stomen voor de BreakOutRun die zaterdag 2 juni 2018 in Schaijk wordt gehouden.

Dus houd je wel van een uitdaging en wil je laten zien wat je kunt? Download het formulier voor de challenge en geef je op!

Je kunt het formulier inleveren bij één van de vier jongerenwijkteams.

Een impressie van de Lifestyle Challenge in Noord

Op 21 februari jl. is er al in Noord een groep van 13 jongeren gestart met de Lifestyle Challenge. Deze 13 jongeren zijn ieder met zijn of haar eigen doel(en) aan het trainen voor de BreakoutRun op zaterdag 2 juni.

Bij de eerste training hebben de jongeren van de GGD ieder een smart watch ontvangen die o.a. het slaapritme en het aantal stappen meet. Daarnaast hebben we een 0-meting gedaan met een training kracht-uithoudingsvermogen.

Op dit moment zijn de jongeren op verschillende locaties aan het trainen; daarbij staat plezier voorop. De sportwerkers van PowerUp073 dagen jongeren uit om hun eigen grenzen op te zoeken, maar ook bewust bezig te zijn met de eigen gezondheid. De aankomende weken trekt onze Lifestyle Challenge groep Noord naar buiten, zodat we gericht gaan trainen voor de BreakoutRun!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *