,

Nieuwe werkkleding PowerUp073 op de catwalk

De jongerenwijkteams van PowerUp073 kregen recent een voorproefje van de nieuwe werkkleding tijdens een PowerUp073 meeting bij Jongerencentrum 4West.

Stagiaires Robin, Sterre en Edo toonden op een heuse catwalk de nieuwe outfits voor onder andere de jongerenwerkers. Onder luid applaus en met de swingende beats van Shape of Your Body op de achtergrond, verlieten de modellen in spe het podium om even later te helpen met de uitgifte van de kleding.

Terwijl de kledingstijl voor jongerenwerkers zich kenmerkt door comfortabele, casual kleding zoals hoodies, shirts en bodywarmers in de kleurtinten zwart, grijs, wit en cobalt blauw, gaan de sportwerkers straks gekleed in strakke, zwart-grijze sporttenue waarin ze fijn kunnen bewegen tijdens sportactiviteiten.

Het verdere programma van de middag stond in het teken van zichtbaarheid en laagdrempeligheid. Zichtbaar in jongerencentra, scholen en op straat in de wijken. Zo werd ook de nieuwe website afgetrapt en ‘gekeurd’ door de aanwezigen. De eerste leuke reacties zijn al binnen.

We zijn benieuwd naar wat jullie vinden van de website en de nieuwe kleding van onze teams. Laat het ons weten in een opmerking hieronder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *