Laden Evenementen

Lifestyle Challenge!

1 april 2021 - 20:00 - 6 juni 2021 - 20:00 | Gratis

Je kunt jezelf niet meer aanmelden.

Omschrijving

The Lifestyle Challenge

The Lifestyle Challenge is een project waarin je de uitdaging aangaat om 60 dagen intensief te sporten en gezonder te leven. Je wordt daarbij begeleidt door sportwerkers en jongerenwerkers en werkt naar een einddoel toe, Namelijk een obstacle run, waar je een x aantal km lang verschillende hindernissen moet trotseren. In verband met Corona is nog niet duidelijk aan welke obstacle run we wanneer meedoen. Deelname aan de The Lifestyle Challenge is gratis. Aan het deelnamebewijs van de obstacle run kunnen kosten verbonden zijn. De Lifestyle Challenge is een initiatief van jongerencentrum De Poort en PowerUp073 in samenwerking met de GGD.

Voor wie is de Lifestyle Challenge?
De Lifestyle Challenge is voor jongeren van 16 t/m 24 jaar. Het maakt niet uit welk niveau je hebt en hoe fit je bent. Je kunt je aanmelden via www.powerup073.nl/lifestyle-challenge Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob Heemskerk (06-51940059 / b.heemskerk@farent.nl)

Waar en wanneer?
De eerste bijeenkomst vindt plaats op donderdag 1 april 2021 om 19.00u. Er zijn twee groepen. Eén groep verzamelt elke donderdagavond om 19.00u bij jongerencentrum De Poort. De andere groep verzamelt elke dinsdagavond om 19.00u bij jongerencentrum Zuid-Oost. De sportwerkers van PowerUp073 verzorgen telkens een leuke en intensieve training om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het einddoel. De trainingen zijn heel divers en vinden plaats op verschillende locaties. Doordat er zo’n gevarieerd aanbod aan trainingen en locaties is, gaat het niet snel vervelen én maak je kennis met verschillende soorten sport.

Challenges
Naast de trainingen wordt er ook aandacht aan een gezonde levensstijl. Dit wordt gedaan door middel van challenges gekoppeld aan verschillende thema’s. Denk hierbij aan thema’s als goede nachtrust, ongezonde gewoontes afleren, gezonde gewoontes aanleren, stress terugbrengen, weet wat je drinkt, weet wat je drinkt, etc.

 

 

Gegevens

Begin:
1 april 2021 - 20:00
Einde:
6 juni 2021 - 20:00
Kosten:
Gratis
Tags:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Locatie