,

Als jonge rapper/zanger naar Japan?

In juni lanceert, beter bekend als dj Afrojack, de Vocal Battle Auditions. In acht steden over de hele wereld start de zoektocht naar jonge zangers en rappers om deel uit te maken van een nieuwe wereldwijde popgroep.

Wereldwijde Vocal Battle Audities

De aftrap van de wereldwijde audities vindt plaats in Amsterdam op 9 juni, gevolgd door Rotterdam op 16 juni, Londen, New York, Los Angeles, Tokyo, Osaka en Taipei, met uiteindelijk de finale in Tokyo, Japan, van 24 tot 31 augustus. De nieuwe internationale popgroep wordt onder leiding van Afrojack geproduceerd en staat gepland voor een wereldwijd debuut in 2019.

Bron: Thatgrapejuice.net

“Ik heb mijn eigen dromen werkelijkheid laten worden, dus nu wil ik de dromen van anderen uit laten komen. Ik hoop dan ook dat alle jongeren in de leeftijd van 15-25 jaar met passie voor zang en rap zich aanmelden voor de audities, zodat we samen hard kunnen werken om hun dromen werkelijkheid te laten worden”. Dj Afrojack

Voor wie zijn de audities?

Zowel mannelijke als vrouwelijke zangers of rappers, die in het Engels kunnen zingen, in de leeftijd van 15-25 jaar, kunnen zich aanmelden mits ze nog niet onder contract staan bij een managementbureau of label.

Inschrijven voor de Vocal Battle Auditions kan vanaf 14 mei 2018 via GlobalVBA.com
Meer informatie kunt je vinden op de site (Let op: website in Engels) of in deze folder.

Achtergrondinfo

Nick van de Wall, wereldwijd bekend als dj Afrojack, kondigde in het voorjaar van 2018 de start aan van LDH EUROPE BV, een nieuw wereldwijd artiestenmanagement kantoor gevestigd in Rotterdam. Het bedrijf werkt samen met LDH JAPAN Inc., één van de grootste artiestenmanagement bedrijven in Japan.

Wie moet volgens jou zeker meedoen aan de audities? Reageer hieronder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *