, ,

Jouw idee is geld waard bij Cityboost

 

Be the change

Met Cityboost heb jij als Bossche jongere de touwtjes in handen! Wil je een verandering zien in de stad? Maak het mogelijk door je idee in te dienen bij Cityboost. Dit kan van alles zijn: een skatebaan of graffiti wall die je ergens in de stad wilt plaatsen, een voetbaltoernooi of een festival dat je in je eigen wijk wilt organiseren. Alles kan en niets moet.

Je doet het niet alleen

Ben je niet zo thuis in het indienen van een idee? Geen nood. De Cityboost Coaches staan voor je klaar om je bij elke stap – van indienen van een idee tot de uitwerking en uitvoering – te begeleiden.

Hoe doe je mee?

Je bent tussen de 14 en 30 jaar oud en hebt een gouden idee dat onder één van de onderstaande thema’s valt. Waar wacht je nog op? Meld je met je plan al aan via www.cityboost073.nl

Boostday om je plan uit te werken

Op woensdag 26 september 2018 van 17.30u tot 21.00u is het Boostday in de Gruyterfabriek te ’s-Hertogenbosch (Veemarktkade 8, 5222 AE ‘s-Hertogenbosch). Een speciale bijeenkomst waarbij je onder begeleiding je idee kunt indienen! Succes rate: sky high! 😉

Boostival: het regent vette ideeën!

Op zaterdag 27 oktober 2018 vindt het Boostival plaats. Hier kun je je plan op een creatieve manier presenteren zoals alleen jij het kan. Kom maar op met die ideeën; wij zijn er klaar voor!

Wil je meer info? Check de website van Cityboost.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.